Menu

Senior 8-mands med nyt hold sikrede oprykningen.

image
22. oktober 2018 kl. 13:02

Efter de kedelige episoder med de to senior hold, er det lykkedes at få stablet et nyt 8-mands hold på benene. En god blanding af nye og eksisterende medlemmer i Hjorten, et par oldboys og veteraner hjalp også til. Det sammenbragte hold leverede hvad de skulle på hjemmebanen og vandt 4-3 over BSF. Det hele blev gjort i god ro og orden.

Kampen bølgede frem og tilbage fra start, BSF var klart mest på bolden, men Hjorten var farligst på deres kontraløb. Og alligevel var det en BSF kontra som var ved at bringe dem i front. Kun en fantastisk fodparade fra Hjortens "rolige" keeper, afværgede en føring til udeholdet. Hjorten kom siden foran 1-0, desværre holdt det ikke og BSF kom tilbage og udlignede til 1-1. I anden halvleg gik det pludselig stærkt og Hjorten bragte sig i en gunstig position ved at lave 3 mål uden modsvar og gjorde dermed stillingen til 4-1. 

Så skulle man da tro den ged var barberet, men efterhånden som trætheden meldte sig, begyndte det at gå lidt i opløsning. BSF havde stort set bolden hele tiden og det blev kun til sporadiske opløb fra Hjorten og farligheden aftog også i takt med trætheden tog over. BSF lugtede blod og øgede kun presset, som kampen skred frem.

Reduceringen til 4-2 kom så også, hvilket næsten ikke kunne undgås med det pres Hjorten var udsat for. Nu begyndte der at brede sig en smule panik, bolden var næsten forhekset og Hjorten havde mere end svært ved at cleare den. Efter en del forvirring og en brøler af den ellers så sikre Søren Mortensen, reducerede BSF endnu en gang og nu troede alle, at det ville blive en desperat kamp for ikke at smide sejren til sidst. Dommeren pillede broden af den spænding og fløjtede kampen af, i det øjeblik Hjorten skulle give bolden op efter det sidste mål indkasseret. Puha, det holdt hårdt, meget hårdt, men det holdt! Godt kæmpet drenge.

1-0 Alex
2-1 Alex
3-1 Thomas (TT)
4-1 Leon

 

Sejrs indianeren blev luftet.

Information om cockies Siden bruger cockies for, at få hjemmesiden til at fungere korrekt, men den giver også information om, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside. På den måde kan vi, gøre den mere brugervenlig, for både dig og andre besøgende. Cockies bruges her på denne hjemmeside primært til trafikmåling og optimering af indholdet på siden. Klikker du videre på siden, accepterer du at der bruges cockies her på denne hjemmeside.