Menu

Sidste kamp i sæsonen for oldboys.

image
13. oktober 2018 kl. 13:52

 

Oldboys spillede sæsonens sidste kamp mod Frederikssund på hjemmebane. Hjorten startede kampen med, at Jan målmand desværre måtte udgå allerede efter 5 min. Anders Dupont valgte derefter flot at tage tjansen som målmand. 

Vi spillede en god kamp og kom foran 1-0 i første halvleg på et virkelig flot og gennemspillet angreb. Senere i halvlegen fik Frederiksund udlignet til 1-1 (jeg kan helt ærligt overhovedet ikke huske deres mål). I anden halvleg fik vi scoret til 2-1 på et knaldhård direkte frispark, som vist nok lige snittede en af modstanderne meget svagt ovenpå hovedet og ændrede en lille smule retning. Vi holdt 2-1 hjem og sluttede dermed en meget svær sæson af med en flot sejr.

Med Venlig Hilsen

Holdleder
Carsten Nygaard

Mørkeleg?
 

Information om cockies Siden bruger cockies for, at få hjemmesiden til at fungere korrekt, men den giver også information om, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside. På den måde kan vi, gøre den mere brugervenlig, for både dig og andre besøgende. Cockies bruges her på denne hjemmeside primært til trafikmåling og optimering af indholdet på siden. Klikker du videre på siden, accepterer du at der bruges cockies her på denne hjemmeside.