Menu

U12 D1 kæmpede godt mod overmagten.

image
05. oktober 2018 kl. 13:21

U12-D1 havde hjemmekamp tirsdag aften mod rækkens førende hold. En svær kamp på en svær bane, i et svært vejrlig. Der var lagt en stram, defensiv taktik, og selv om vi gav 2 mål væk inden for de første 5 minutter, var spillerne tro mod taktikken. Frej reducerede til 1-2 på et flot skud fra spids vinkel, og alle sled med de opgaver de var stillet. Vi tabte, ufortjent, 1-7. Et mere fair resultat ville have været 2-4, men vi giver stadig for mange mål væk på individuelle fejl. Det skal vi have fokus på fremadrettet.

Det vi dog hæfter os ved, og det der var MEGET opløftende, var den disciplin holdet udviste gennem 55 minutter. Kun da brændstoffet var brugt til sidst, faldt vi lidt tilbage til det gamle mønster, men pyt med det. Spillerne viste, at de kan forstå og udføre en taktik. Hjælpe hinanden, selv om det til tider var svært. Udvise den holdånd og offervilje det kræver af få succes. Jo, det var en rigtig dejlig aften på Hjortens baner. Der var mange der bejlede til "Hjorten Morten". Faktisk hele holdet, men den blev delt mellem Noah og Malthe, der løb og løb, og samtidig forsøgte at være konstruktive i spillet frem ad banen.

Men STOR ros til alle. Det var en fornøjelse. Morten Hjorten (ikke tøjdyret) dømte en fejlfri kamp, og mange tak for det, da vi desværre ikke havde formået at skaffe en dommer. Det var måske noget af det klubben kunne hjælpe med i fremtiden, så vi kunne koncentrere os om trænergerningen. Det ville være rart.

Tak for opbakningen fra forældre, fodboldkammerater og andre, der lagde vejen forbi i det "strålende" vejr. Nu er der 2 kampe tilbage i sæsonen - mod de to hold der ligger lige over os i tabellen, så hvis kan bygge på præstationen i dag, er det realistisk at tro på 2 sejre, og så ender vi midt i tabellen. Det vil være en meget, meget flot afslutning på efterårsturneringen.