Menu

U12 - Rudersdal var destinationen, sejr var missionen.

image
08. oktober 2018 kl. 16:16

Sikke en måde at bruge en solbeskinnet søndag eftermiddag på 👏👏👏

D1 var i Vedbæk og møde Rudersdal Boldklub. Det blev en super god oplevelse, med gode, individuelle præstationer over hele linjen. Vi prøver at styrke sammenholdet i gruppen efter bedste evne, og spillerne begynder nu at få noget holdånd ind på holdet, og det kan virkelig ses på banen. Man løber for hinanden. Man prøver at opmuntre så godt man kan. Man vinder sammen. Man taber sammen.
De er lige så stille begyndt at blive ET HOLD.

Vi kom bagud på et meget flot hovedstød efter hjørnespark. Havde dog hele tiden fornemmelsen at dette hold kunne vi slå, og dermed formodentlig undgå sidstepladsen i puljen. Frej fik en stikning fra Mads og satte bolden helt nede ved venstre stolpe. 1-1. Efter hjørnespark faldt bolden til Mads' kolde højre, men den gik alligevel ind. Juhu 2-1 til os. Lige inden halvleg røg en tilbagelægning på mirakuløs vis under vores debuterende målmand, Issah, som for øvrigt stod en super super kamp. 2-2. Efter 12-15 min. i anden halvleg tog Frej chancen langt ude fra, men målmanden var lidt ude af målet og kunne ikke nå tilbage, så foran igen. Nu vidste vi, at vi ville vinde, hvis vi ikke dummede os.
Og det gjorde vi IKKE.
Noah sluttede en god og solid præstation af med at score til 4-2 omkring 10 min. før tid.

En SUPER indsats fra ALLE spillere. Linus var stærkt spillende som bageste mand. Anid, Frederik, Jonas og Snorre deltes om back-pladserne og gjorde det overbevisende. Jones på den defensive midte sled og sled, når vores øvrige midtbanespillere manglede luft. Jo alle bidrog til det flotte resultat i vores bedste kamp i år.
Vores lidt defensive tilgang til kampene, som vi har prøvet at praktisere her på det sidste, ser ud som om bærer frugt.

Vi mangler stadig ikke at knække over på midten til slut når vi bliver trætte, men konditionen bliver bedre og bedre, så det mål når vi også. Og så bliver vi RIGTIG GODE.
Efter denne dag kan vi ikke andet glæde os til sidste turneringskamp på tirsdag.
Tak for støtten på linjerne i dag. Håber at se endnu flere tirsdag kl. 18.00. Der kan vi spille os længere op i tabellen.
"Hjorten Morten" gik til Frej igen - men der var MANGE der bejlede til den.

Morten (i kød og blod) og Peter

Information om cockies Siden bruger cockies for, at få hjemmesiden til at fungere korrekt, men den giver også information om, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside. På den måde kan vi, gøre den mere brugervenlig, for både dig og andre besøgende. Cockies bruges her på denne hjemmeside primært til trafikmåling og optimering af indholdet på siden. Klikker du videre på siden, accepterer du at der bruges cockies her på denne hjemmeside.