Menu

IF Hjorten - Playmakers

Velkommen til Playmakers

Et stærkt team med UEFA og Disney som skaberne bag et nyt koncept - Playmakers. Det nye koncept skaber rammerne for en innovativ introduktion til fodbold for piger i alderen 5 til 8 år, og det sker igennem leg og historie-fortælling. Playmakers anvender en historiefortællingstilgang med de meget elskede Disney-universer for at motivere flere piger til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold. Kombinationen af legende fodboldøvelser og historie-fortællinger giver pigerne sjove og unikke oplevelser, som forhåbentlig bliver startskuddet til et fodboldeventyr, hvor fodbolden vil bidrage med en masse magiske øjeblikke.

I modsætning til traditionelle fodboldprogrammer følger hver af Playmakers ti indledende træningssessioner en historie fra Disneys univers. Udstyret med fodbolde, overtræksveste og kegler, skal de specielt uddannede trænere opfordre pigerne til at spille rollerne som de populære figurer. Gennem træningssessionerne bringes filmens scener til live via bevægelse, teamwork og pigernes fantasi.

I de første sessioner har Playmakers fokus på at opbygge pigernes færdigheder i forhold til deres motorik, tilskynde til kreativ tænkning samt styrke kommunikationen med deres holdkammerater. I de senere sessioner introduceres pigerne til grundlæggende fodboldfærdigheder, men hele vejen igennem programmet er det sjov, glæde og boldleg der er i fokus.

Luk