Menu

U16 drenge vs ØIF 1. divisions damer

image Kamp om bolden
IF Hjorten
07. august 2022 kl. 08:18
Drengenes kamp mod damerne

Vores U16 drenge med en unik mulighed mod 1. divisions kvinder fra Østerbro IF

Lørdag den 6. august er nok en dag de fleste af vores U16 drenge vil huske meget længe. Et sjældent møde med et pige/ dame hold fra 1. division som skulle teste formen af inden sæsonstart.

En del kække drenge var ikke i tvivl om, at møde med et pige/ damehold, ret sikkert ville blive en walkover. Og det vel nærmest kun var et spørgsmål om sejrens størrelse. Dette blev efter 5 minutter nok taget til efterretning da de op til dette punkt, var blevet kørt rundt på græstæppet af et erfaret og meget velspillende hold. Blot 5 minutter skulle der gå før drenge var bagud med 0-1. ØIF pillede i perioder drenge fra hinanden, ved at spille bolden hurtigt rundt kombineret med nogen dybe stikninger. ØIF viste de både havde fysikken og hurtigheden til at følge med i de 2 X 45 minutter.. Drengene havde et par store muligheder som enten blev brændt eller reddet af en flot spillende keeper. Første halvleg endte med 0-5 som bestemt ikke var ufortjent. I anden halvleg var billede ikke meget anderledes, dog fik drengene mulighed for at røre bolden noget mere, selvom det stadig var pigerne der dominerede kampen. Anden halvleg endte med 1-2 og samlet tabte drenge med 7-1, dette var drenge efter kampen faktisk stolte af, da de godt kunne se de var oppe mod en overmagt. 
En meget lærer rig, for ikke mindste drengene, men som vi selvfølgelig også håber pigerne fik noget ud af inden deres sæsonstart i den kommende uge. Vil man vide mere om Østerbro IF kan man læse mere på dette link

Vi vil rigtig gerne takke Østerbro IF for denne store oplevelse, det helt sikkert var for drengene at møde så stærkt et hold.
Held og lykke med jeres pokalkamp i midtugen og i turneringen.

Mankan se lidt billeder fra kampen i menuen til højre.

Luk