Tre gode sejre i weekenden - U16, SENIOR 1 OG 2

13. september 2020 kl. 00:00

U16

Unge-Caféerne i Herlev har startet et fodboldprojekt med de unge fra Caféen. Drengene største ønske var at oprette et hold og med hjælpen fra Unge-Caféerne, Broen og IF Hjorten kunne dette lade sig gøre.

Kamp U16 lørdag:

Efter to ugers pause i turneringen skal drengene ud til deres 2.kamp i sæsonen. Her venter KBK Hillerød på hjemmebane. Drengene starter rigtig godt ud med to hurtige mål fra Fuli Iseni. Efterfølgende stak Hjortens drengene afsted og førte hele 5-0 ved pausen. Scoringerne scorede af henholdvis Khalid, Indrit og Mueez.
Starten af 2.halvleg var det som om drengene slikkede sol og Hillerød som spillede fodbold. Hillerød scorede to hurtige mål, men det vækkede drengene som fløj afsted. Kampen ender 10-2 til Hjorten. Triple hattrick.

Mohammed Alsadi er en u13 spiller som scorede hele 4 mål i en u13 kamp og det bemærkede U16 trænen Atef M. Abou-Chakrah og hiv ham op til en U16 kamp hvor han diskede op med 2. assister.

Kamp senior 1 lørdag:

1.Holdet har været uheldige var sæsonstart men i 5. Kamp fik Gutterne besøg af Jyllinge fra Roskilde som kommer med 2 sejre i bagagen.

Allerede fra kampstart satte Hjorten sig på bolden og gjorde det hurtigt til 1-0 hvor Luay fik en smuk aflevering Fra Jakob. Lige efter viser vi samme opskrift, dog fra Erekle, som lægger en fantastisk bold til Atef som gør det til 2-0. 1. Halvleg ender 3-1 til hjemmeholdet. Et hjørnespark fra Jakob bliver headede ind af Ahmad.

Starten af 2.halvleg var alle i tvivl om det var Hjorten eller Barcelona som var på banen. Tiki-taka hele vejen igennem kæderne og Atef scorer to hurtige mål og Jyllinge bliver kørt ud af banen. Kampen står nu 5-1. Nali og Luay følger opskriften og gør det til 7-1. Men, men, men, Så kommer den “dårlige” mentalitet hvor alle vil score, som giver plads til Jyllinge spillerne. Jyllinge formår at score 4 mål mere, som gør kampens resultat til 7-5 til førsteholdet.

Kamp senior 2 søndag:​

Scenen var sat til på Blovstrød idrætsanlæg. Modstanderen var Blovstrød IF. Senior 2 skulle følge op på sidste rundes sejr og det må der siges, at der blev gjort. Fra start satte Hjorten sig på spillet og tillod ikke Blovstrød at komme frem til noget. Trods lidt rodet forestilling i 1. halvleg, gik Hjorten til pause med en 3-0 føring.

Anden halvleg lignede meget første, men dog med mere styr på spillet fra Hjortens side. Blovstrød ramte vel ikke Hjorten målet en eneste gang, mens der i den anden ende var meget mere tryk på. Det blev til mange chancer og tre af dem gav mål. Kampen ender med en sikker 6-0 sejr til andetholdet.