Menu

Hvem er 1. seniors nye træner?

image Nicklas Bauvitz
IF Hjorten
20. juli 2023 kl. 10:45
Mød vores nye træner

Navn: Nicklas Bauditz 

Alder: 32 (021290) 

By: Hørsholm 

Position som spiller/ tidligere spiller: Målmand 

Spillet i klubber: Melby, Brødeskov, Orient, Gørløse, Blistrup, Ølsted. 

Træner i klubber: Melby (Serie 6 – Oprykning) Brødeskov (Serie 4 – Overlevelse) Blistrup (Oprykning til Serie 4) 

Ynglings hold DK: Brøndby IF 

Ynglings hold Europa: Barcelona. United, Lazio 

Ynglings spiller og hvorfor: Messi (Han kan bare noget helt specielt med en fodbold) 

Dårligst til på en fodboldbane: Score mål når jeg endelig har været i marken, har stadig mit første rigtige senior mål til gode, måske det kommer hos Hjorten IF 

Bedst til på en fodboldbane: Overblik, og kommunikation.  

 

Hvilken klub har du været gladeste for at spille i og hvorfor? 

Brødeskov IF, jeg havde 2 gode år som spiller hvor jeg udviklet mig som målmand, med målmandstræner 2 gange om ugen som hjalp mig med formen og blive en bedre målmand så jeg pludselig stod fast i serie 2&3 

Hvad er du mest stolt af at have udrettet både som træner og som person? 

Jeg er mest stolt af opbygningen af klubben Blistrup IF, Klubben havde meget få aktive spillere da jeg overtog og som da jeg stoppede havde et medlem antal på over 40 mand og 2 aktive fodboldhold. 

Du bor lange fra IF Hjorten, hvordan kan det være valget faldt på os? 

For mig er afstanden ikke det vigtige, det er projektet, og det som Hjorten IF, fremlagde for mig virkede det som et projekt som jeg kunne se mig i, derfor var valget let at tage. 

Hvad er dit førstehånds indtryk af IF Hjorten? 

Rigtigt positivt, det virker til at være nogle gode gutter ude i Hjorten IF, glæder mig utroligt meget til møde resten af holdet når vi starter op. 

Hvilken spillestil kommer du med? 

Jeg kommer med en spillestil hvor jeg sætter en ære i have bolden, ikke stresse med bolden, bruge bolden fornuftigt og bygget spillet op, som jeg altid har sagt at have bolden er den bedste måde at forsvare på. 

Nu er træningen jo ikke startet endnu grundet sommerferien. Men hvad mener du at du kan tilføje holdet til træningerne og uden for banen? 

Jeg kommer til Hjorten IF med helt friske øjne, jeg er en person som er utrolig social, så jeg vil helt sikkert være med til gøre det sjovere og hyggeligere at komme til kamp og træning. Ellers er det vigtigt for mig at få klarlagt den spille stil vi gerne vil spille og gøre os gode til det den måde vi gerne vil spille på, jeg skal ikke ind og opfinde den dybe tallerken, vi skal bare dygtig gøre os til det vi skal være rigtige gode til. 

Forberedelsestiden er jo ikke just lang til sæsonstart. Hvad vil du have mest fokus på?  

Vi har opstart tirsdag den 25-07 som er uge 29! Det er jo desværre en kendt ferieuge, så vi kommer ikke til at have alle med fra start, men vores fokus vil være at øve/træning en masse pasningspil, og sørge for at komme i form, samt få udviklet et sjovt og hyggeligt træningsmiljø. 

Serie fodbolden er jo delt op i halvsæsoner, med mulighed for oprykning til foråret. Hvad er målet for denne halvsæson? 

Vores klare mål er ende i top-6! Så vi skal spille Serie 4A til foråret og se om vi ikke kan rykke i serie 3 til sommer. 

Nu har du set og rørt den orange trøje. Den er ikke helt almindelig i Danmark. Hvad syntes du om den? 

Jeg må være ærlig og sige den vokser på mig 😊 

 

HUSK!

Der er åbentræning den 25.07.23 klokken 18:00, efter træning vil der være gratis pølser med brød. Nicklas vil fortælle lidt mere om forventninger, fremtiden og svare på spørgsmål.

Vi glæder os til at se jer.

 

Luk