Menu

Ny spiller i klubben

Som mulig ny spiller i klubben, er du velkommen til at komme til prøvetræning inden du beslutter dig for, om du vil spille fodbold i IF Hjorten. Uanset hvad der driver dig, til at komme og prøve fodbold i Hjorten, er du mere end velkommen. 

Vi har prøvet at samle lidt blandet information som man ofte gerne vil vide lidt mere om inden man starter til prøvetræning eller melder sig ind i klubben.

Du kan finde oplysninger på div. afdelinger ved at klikke her

Vi bruger Fodbold app'en kampklar fra DBU i IF Hjorten (du finder den til Apple og Android ved at søge på DBU og installere app'en med DBU logo), hvor "KampKlar" er en del af kommunikationen på holdet. Du finder mere information om KampKlar her: https://klubservice.dbu.dk/kampklar/vejledning/til-spillere-og-foraeldre/ 

Når du er oprettet som medlem, så tilknytter vi dig holdet i KampKlar - men de fleste årgange har også en Facebook-gruppe, hvor der foregår kommunikation internt på holdet. Hør træner eller koordinator og bliv tilføjet gruppen af dem.

Er du forælder til et medlem i ungdomsafdelingen vil vi anbefale dig at læse forældrerådene her på siden

Det kan også være du ønsker at være med i IF Hjortens venner som er vores passive medlemskab for forældre, bedsteforældre mv. Du finder mere information på denne side

Luk