Menu

Fodboldtræner til børn med særlige behov

image Puppen, Specialsport.dk og IF Hjorten
IF Hjorten
09. september 2023 kl. 10:24
Sjov, fest og fodbold med vores helt særlige fodboldhold i IF Hjorten
Sjov, fest og fodbold med vores helt særlige fodboldhold i IF Hjorten - har du lyst til at gøre en forskel for børn med særlige behov?
Så se her! Har du lyst til at bruge dine fodboldskills på en helt ny måde? Har du lyst til at træne børn og unge med særlige behov og handicap? Så se her!
Nu har du nu chancen for at blive en del af et træner-team, hvor I er flere trænere omkring vores IF Hjorten special hold. Der er ca. 10-12 børn på holdet, i alderen 6-16 år, med meget forskellige funktionsniveauer. Mange af børnene er fyldt med krudt og energi og ELSKER simpelthen fodbold - men vi har ingen ambitioner om at vinde kampe her og nu. Vi kan love at du kommer til at have det sjovt sammen med børnene - vi har en fest når vi træner. Holdet hører til hos IF Hjorten i Herlev og vi træner hver torsdag klokken 17.30 i en time - udendørs om sommeren og indendørs om vinteren. Du modtager frivillig vederlag / udgiftsgodtgørelse hvert halve år for din indsats, men ingen løn. Til gengæld skriver vi gerne en anbefaling på dine meritter. Har du lyst til at høre mere, så kom forbi og få en snak eller send os dit nummer og vi ringer dig.
Vi glæder os meget til at høre fra dig.
Rasmus Klinge Tornqvist
E-mail: Ungdomsformand@hjorten.dk
Mobil: 6051 3064
Klausdalsbrovej 500, 2730 Herlev
Luk