Menu

Børnetræner søges

image Er du vores nye træner?

 

IF Hjorten har 14 dejlige børn løbende rundt på græsset i et mix af U6 og U7 børn.  Disse børn har et ønske, om at blande leg med fodbold, og dvs. at de skal ud til medaljestævner og få alle de gode minder som der følger med når man spiller på et hold.

Vi er inde i en rigtig god udvikling med et helt nyt set-up på børneafdelingen, og vi blev i 2022 godkendt som certificeret DBU Børneklub.
Der er ligeledes lagt en linje for al arbejdet i den samlede børne og ungdomsafdelingen. Det betyder der er langt en linje for hvordan vi træner, hvordan børn skal udvikles, og fokus på deres rettigheder. Mine ambitioner for ungdomsafdelingen er store med det nye set-up, og du kan komme med på rejsen og være med til udviklingen af klubben fremadrettet.

Vi ønsker at levere kvalitetstræning i vores børne- og ungdomsårgange. Derfor søger vi nu ambitiøse trænere som gennem en anerkendende pædagogisk tilgang og fodboldfaglig nysgerrighed kan være med til at udvikle vores vej tilbage mod en stor børne og ungdomsafdeling.

Som træner vil du blive en vigtig del af klubbens nye strategi, som du kan være med til at udvikle, og som vi senere på året vil melde ud til hele klubben. Du vil skulle arbejde i et miljø, hvor glæde, begejstring og udvikling går hånd i hånd. I samarbejde med Børne-ungdomsformanden får ansvar for at planlægge og eksekvere træningen. Du skal kunne træne 1-2 gange om ugen. Aktiviteterne ligger i tidsrummet 16:30-17:30 på tirsdage og evt. torsdage

Vi tilbyder:

  • Løbende træneruddannelse og supervisionsforløb med Børne-ungdomsformanden
  • Mulighed for DBU-træneruddannelse
  • Vi klæder dig på med træningstøj

Du er:

  • Begejstret for fodbold og brænder for at udvikle hele mennesker
  • Anerkendende i din tilgang med børn.
  • Forstår at leg også er en del af fodbold

 

Hvis du gerne vil hører mere, så kontakt:
Rasmus Klinge Tornqvist
Børne-ungdomsformand
Mobil: 6051 3064
E-mail: ungdomsformand@hjorten.dk
Hjemmeside: www.hjorten.dk

Luk