Menu

Nyt U16 Hold i tæt samarbejde med Broen og SSP

image NYT U16 HOLD I TÆT SAMARBEJDE MED BROEN OG SSP
IF Hjorten
21. juli 2020 kl. 19:35
Nu prøver IF Hjorten, at integrere et nyt U-16 hold - bestående af unge drenge af anden etnisk herkomst end dansk og dette er noget IF Hjorten håber, at Herlev Kommune vil bemærke.

Disse unge spillere har en lidt anderledes indstilling til holdspil, mener f.eks. at en 11-årig kan spille på samme hold som en 16-årig og derfor bliver det en stor opgave for IF Hjorten at skille de unge spillere, således at de kommer til at spille fodbold på de rigtige hold og de rigtige årgange. Med denne store opgave håber vi, at DBU vil give dispensationer, så det bliver nemmere for klubben, at klare opgaven.

Vi har allerede holdt nogle gode møder med drengene og forklaret dem, hvordan alle opfører sig og hvordan omgangstonen er i klubben. Hvilket alle drengene er indforstået med.

Vi er mange voksne i IF Hjorten der meget gerne vil hjælpe de unge og holdet har selvfølgelig fået træner og holdleder tilknyttet. Klubben har fået et godt og tæt samarbejde med SSP og BROEN v/Lars Nybro, der støtter med gode råd og vejledning samt økonomi til familier, der er udfordret på økonomien og det er IF Hjorten meget taknemmelige for.

Drengene har allerede været til træning 4-6 gange, som er gået meget fint, så nu skal de til at spille kampe.

Håber vi får et godt og sundt samarbejde med drengene og deres forældre.

​Med Sportslig Hilsen
Formand IF Hjorten

Bent Nygaard

 

En side note fra Broen

BROEN Herlev er samarbejdspartner i form af økonomisk støtte, sparring og vidensdeling i projektperioden. Efter projektperioden tilbyder BROEN Herlev de unge hjælp til betaling af kontingent og udstyr, såfremt de melder sig ind i en forening/klub efterfølgende.

BROEN Herlev støttede i 2019 115 børn og unge i Herlev kommune, og var samtidig partner i flere kommunale projekter …

…….

BROEN Herlev

Lars Nybroe

 

Luk